Про затвердження Статуту Державної акціонерної компанії "Хліб України" (14.03.2001), Детальна інформація

Про затвердження Статуту Державної акціонерної компанії "Хліб України" (14.03.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 11
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 25.6
Скачувань: 891
1) за рішенням вищого органу Компанії;

2) на підставі рішення суду або арбітражного суду у випадках та порядку, передбачених законодавством.

92. Ліквідація Компанії проводиться призначеною вищим органом Компанії ліквідаційною комісією, а у разі припинення діяльності Компанії за рішенням суду або арбітражного суду - ліквідаційною комісією, яка призначається цими органами.

З дня призначення ліквідаційної комісії до неї переходять повноваження з управління справами Компанії. Ліквідаційна комісія у триденний термін з дати її призначення публікує в одному з офіційних друкованих органів інформацію про ліквідацію Компанії із зазначенням терміну подання кредиторами своїх претензій, оцінює наявне майно Компанії, виявляє її дебіторів і кредиторів та розраховується з ними, вживає заходів до сплати боргів Компанії перед третіми особами, а також її акціонерами, складає ліквідаційний баланс і подає його вищому органу Компанії або органу, що призначив ліквідаційну комісію.

93. Ліквідаційна комісія несе майнову відповідальність за шкоду, заподіяну нею Компанії, її акціонерам і третім особам, відповідно до законодавства.

94. Кошти, що належать Компанії (включаючи виручку від продажу її майна у разі ліквідації), після розрахунків з оплати праці осіб, які працюють у Компанії на умовах найму, і виконання зобов'язань перед бюджетом, власниками цінних паперів, випущених Компанією, та іншими кредиторами розподіляються між акціонерами пропорційно вартості пакетів акцій Компанії, власниками яких вони є. Майно, передане Компанії у користування, повертається його власникам у натуральній формі без винагороди.

95. Ліквідація Компанії вважається закінченою, а Компанія такою, що припинила свою діяльність, з моменту внесення запису про це до державного реєстру.

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 14 березня 2001 р. N 240

СКЛАД

спостережної ради ДАК "Хліб України"

ЛУЗАН - перший заступник Міністра аграрної Юрій Якович політики (голова ради)

ШМІДТ - заступник Міністра аграрної політики Роман Михайлович (заступник голови ради)

ЧЕЧЕТОВ - перший заступник голови Фонду державного Михайло Васильович майна

МАТВІЄНКО - голова правління Укрпромінвестбанк, за Володимир Павлович згодою

ПОРЄЧКІНА - голова правління Української державної Лідія Степанівна інвестиційної компанії

СТАНІВ - начальник управління цінних паперів та Ігор Антонович корпоративних прав ДАК "Хліб України"

(секретар ради)

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 14 березня 2001 р. N 240

ПЕРЕЛІК

постанов Кабінету Міністрів України,

що втратили чинність

1. Постанова Кабінету Міністрів України від 12 листопада 1996 р. N 1375 ( 1375-96-п ) "Про затвердження Статуту Державної акціонерної компанії "Хліб України".

2. Пункт 2 постанови Кабінету Міністрів України від 16 лютого 1999 р. N 220 ( 220-99-п ) "Про внесення змін до деяких рішень Кабінету Міністрів України" (Офіційний вісник України, 1999 р., N 8, ст. 300).

3. Постанова Кабінету Міністрів України від 24 квітня 1999 р. N 695 ( 695-99-п ) "Про склад спостережної ради Державної акціонерної компанії "Хліб України" (Офіційний вісник України, 1999 р., N 17, ст. 734).

4. Пункт 3 постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2000 р. N 1708 ( 1708-2000-п ) "Про заходи щодо забезпечення погашення і обслуговування іноземних кредитів, залучених державною або під державні гарантії" (Офіційний вісник України, 2000 р., N 46, ст. 2005).

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes