Огляд програмного забезпечення по управлінню проектами, Детальна інформація

Огляд програмного забезпечення по управлінню проектами
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 43.1
Скачувань: 1443
Використання в якості мови макросів MS Visual Basic 5.0 for Applications і відкритий формат даних відчиняє широкі можливості для розробки користувацьких функцій і інтеграції Microsoft Project-98 із програмним забезпеченням, використовуваним в організації.

Відмінною рисою Microsoft Project є реалізація концепції багатопроектного планування (можна об'єднувати до 1000 проектів) і широкі можливості по організації групової роботи.

Використовуючи корпоративний Web-сайт (або Personal Web-site із комплекту Microsoft Project-98) можна ефективно організувати групову роботу. При цьому реалізуються усі функції, що і при використанні електронної пошти.

Ви можете реалізувати функцію послідовного узгодження поточного проекту, пославши план проекту по електронній пошті одному адресату або групі, указавши порядок проходження.

Можливість вставляти в якості окремих задач зовнішні проекти відчиняє значні можливості по:

\xF0B7 структуризації проектів;

\xF0B7 розподілу відповідальності за складові частини складних проектів між різними менеджерами;

\xF0B7 проведенню консолідованого планування й аналізу по групах незалежних проектів або проектам, що використовують загальні ресурси.

В даний час більш 2 мільйонів користувачів у усьому світі використовують Microsoft Project для керування проектами.

Project 98

За: легка і зрозуміла у використанні

Проти: посилання, виконані в стилі Internet, можуть явитися причиною проблем при переміщенні або знищенні відповідного документа

Спектр можливостей 7

Легкість у використанні 8

Продуктивність 7

Документація 8

Вигідність покупки 7

Разом 8 із 10

SureTrak Project Management 2.0

Виробник: Primavera

Прекрасна система, що одержала десять балів із десятьох можливих і відповідно відзначена золотою нагородою PC Plus у вересневому випуску за 1997 рік. Містить у собі Майстра створення проекту Project KickStart Wizard і можливість створення HTML-публікацій для тих, кому необхідно помістити свої матеріали в Internet або в Intranet. Програма може видавати заголовки, рубрики і тимчасову інформацію на 23 мовах, включаючи сучасну і традиційну версії китайського, що миттєво завоювало їй популярність серед користувачів, що говорять на мовах, відмінних від англійської. Для одержання гарного результату програма потребує визначеної напруги і тому не зовсім підходить для починаючих.



-

$

:

<

B

D

P

R

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes