Дієтична їдальня, гарячий цех на 50 місць в м. Коломия, Детальна інформація

Дієтична їдальня, гарячий цех на 50 місць в м. Коломия
Тип документу: Курсова
Сторінок: 49
Предмет: Технології
Автор: Бібик Тетяна
Розмір: 227.2
Скачувань: 1905


























- мийочна











Повздовжна напіводностороння схема призначена для підприємства з одним залом на 50 місць. Обідній зал розміщений вздовж одного фасаду, який підєднюється до виробничих приміщень цього фасаду, цей фасад легко з'єднується з фасадом з виробничими приміщеннями. Обідній зал у роздаточній примикає до гарячого та холодного цехів, мийної та приміщення для нарізки хліба. Це планування спрощує організацію руху споживачів та персоналу, сировини та готової продукції. В місті Коломия проживає 72 тис. людей, які можуть завітати до цієї їдальні, оскільки вона загальнодоступна з самообслуговуванням. Тут харчуються: діти, учні, похиле населення по дієтам, а також будь-який працівник організації, будівельник - по дієтам, просто здорова людина, також може прийти та поїсти чи по №15 дієті, або вибрати страву на смак.

Розробка проектно-технічної документації ПГХ включає 2 стадії:

розробку технічного проекту, який складається із розрахунково-пояснювальної записки, креслень, кошторисно-фінансового розрахунку та техніко-економічних показників, ілюстрованих матеріалів;

виконання робочих креслень;

- в них вказують розміщення обладнання, приміщень. Визначають розміри проектованого об'єкту, а також кожного його елемента.

Разом із завданням на проектування проектній організації видають архітектурно-планувальне завдання, добуте від Мерії, в якому вказують вимоги до забудови ділянки, до поверховості та оформлення будівлі, приєднання всіх комунікацій до міських інженерних мереж.



3. РОЗРАХУНКОВО-ПОЯСНЮВАЛЬНА ЧАСТИНА

3.1. Характеристика підприємства.

Дієтична їдальня "Любисток" в м. Коломия - призначена для приготування, реалізації і організації споживання на місці сніданків, обідів, вечерь згідно дієт.

Їдальня складається з приміщень: 2 кладові - одна з вино-горілчаними виробами, друга - з продуктами, холодильна камера, мийочна для кухонного та столового посуду, кабінет завідуючої, кухні - гарячого цеху, 3 заготівельних цехи, с/у окремий, вестибюль, залу для обідів. Типовий проект дієтичної їдальні розрахований на обслуговування граничного числа споживачів - на 50 місць.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes