Контракт на управління підприємством, Детальна інформація

Контракт на управління підприємством
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 18.9
Скачувань: 1039
2.9. Керівник передає Вищому органові по одному примір-ни-ку виданих ним нормативних документів, наказів і розпоряджень, або їх копії (окрім кадрових).

2.10. На вимогу Вищого органу Керівник надає йому поточну інформацію про діяльність Підприємства.

2.11. Вищий орган має право вимагати від Керівника звіту з його дій, якщо він:

недбало поставився до виконання і не виконав належним чином свої обов'язки з управління Підприємством і розпорядження його майном;

придбав сам, передав іншим особам, втратив або розтратив майно Підприємства в результаті недбалості, невиконання або виконання неналежним чином своїх обов'язків.

2.12. Вищий орган має право заборонити передбачуване незаконне передавання, відчуження або поступки майна Підприємства, якщо наявні достатні доводи того, що ці дії будуть здійснені.

2.13. Керівник зобов'язаний зберігати комерційну таємни-цю Підприємства і його Вищого органу.

2.14.__________________________________________________________________________

(зазначити, при необхідності, інші умови)

3. Компетенция і права керівника

3.1. Керівник розв'язує самостійно усі питання діяльності Підприємства, за винятком питань, що за Статутом Підприємства належать до "відання Вищого органу і трудового колективу Підприємства (з урахуванням питань, що передані Вищим органом до компетенції Керівника).

3.2. Керівник:

діє без уповноваження від імені Підприємства, представляє його інтереси на всіх вітчизняних і іноземних підприємствах, у фірмах і організаціях;

розпоряджається майном Підприємства;

укладає господарські і інші договори;

видає доручення;

відкриває у банках розрахунковий і інші рахунки;

користується правом розпорядження коштами Підприємства;

накладає на працівників Підприємства стягнення у відповідності до законодавства і укладеними з ними контрактами і трудовими договорами;

у межах своєї компетенції видає нормативні документи, накази, розпорядження і дає вказівки, обов'язкові для всіх підрозділів і працівників Підприємства;

розв'язує інші питання, що за Статутом, документами Підприємства і цим контрактом належать до компетенції Керівника.

3.3. Вищий орган делегує Керівникові такі свої повноваження:

Вищий орган може делегувати Керівникові і інші свої повноваження. У цьому випадку передача повноважень здійснюється укладанням додаткової угоди до цього контракту.

3.4. Керівникові належать повноваження і права, які нормативними і іншими актами, що поширюються на Підприємство, закріплені за керівником, адміністрацією, дирекцією, іншим виконавчим керівним органом, якщо зі згаданих актів, Статуту Підприємства і умов цього контракту не випливає інше.

3.5. Якщо законодавчими і іншими нормативними документами закріплюються права підприємств і при цьому не зазначено або не випливає зі змісту документа, що ці права належать трудовому колективу, Вищому, іншому органові або службовій особі, то ці права реалізуються Керівником одно-осібно, або на його розсуд передаються для розв'язання трудовому колективові Підприємства, його підрозділам, службам і службовим особам.

3.6. Керівник не має права приймати рішення, обов'язкові для учасників (акціонерів) Підприємства. Це правило не поширюється на випадки, коли Керівник згідно зі своєю компетенцією приймає рішення, що стосуються працівників Підприємства, які одночасно є його учасниками (акціонерами).

3.7. Керівник укладає трудові договори (контракти) з наймання зі всіма працівниками Підприємства.

Керівник може делегувати своїм заступникам, керівникам відокремлених підрозділів Підприємства (філій, виробництв тощо), відділів і служб право наймання і звільнення працівників відповідного підрозділу служби.

3.8. При укладанні трудових договорів (контрактів) з працівниками Підприємства, визначенні й забезпеченні умов їх праці і відпочинку Керівник використовує законодавство про працю з урахуванням особливостей, що передбачені Статутом Підприємства і контрактною системою організації і оплати праці.

3.9. При найманні працівників Керівник застосовує будь-які визначені, або ті, що допускаються законодавством. Статутом Підприємства і цим контрактом, можливості у сфері організації, оплати й стимулювання праці, а також відпочинку.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes