Контракт на управління підприємством, Детальна інформація

Контракт на управління підприємством
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 18.9
Скачувань: 1039
6.10. Підприємство зобов'язується виплачувати Керівникові надбавку до пенсії.

______________________________________________________________________________

(зазначити розміри, умови і порядок виплати надбавки)

6.11. Підприємство сприяє Керівникові у поліпшенні його житлових умов.

______________________________________________________________________________

(зазначити характер і терміни поліпшення житлових умов надання квартири, дачі,

______________________________________________________________________________ сприяння у придбанні кооперативної або державної квартири, будівництві будинку, виділенні і ________________________________________________________________________________

поверненні позики з цією метою і т. ін.)

6.12. Керівник підлягає страхуванню, в тому числі й у кооперативних страхових організаціях. Види й умови страхування визначаються згідно з прийнятим на Підприємстві порядком.___________________________________________________________________________

(зазначити, при необхідності, види й умови страхування)

Керівник користується усіма видами забезпечення із соціального страхування (допомогами з тимчасової непрацездатності, допомогами з приводу народження дитини тощо).

6.13._________________________________________________________________________

(зазначити, при необхідності, інші умови)

7. Відповідальність сторін, розв'язання суперечок

7.1. У випадку невиконання або неналежного виконання обов'язків за контрактом сторони несуть відповідальність у відповідності до законодавства і цього контракту.

7.2. Керівник відшкодовує збитки, заподіяні ним Підприємству, у розмірах і порядку, що визначені законодавством про працю.

7.3. Керівник не несе відповідальності за негативні наслідки для Підприємства (збитки, недоодержання прибутку, зникнення або недосягнення результатів, що передбачені цим контрактом або планами Підприємства тощо), якщо до цього спричинились необгрунтовані ухвали Вищого органу.

7.4. Ухвали про притягнення Керівника до відповідальності або про неналежне виконання ним своїх обов'язків і заподіяння шкоди Підприємству приймаються Вищим органом.

7.5. Обов'язок з доведення обгрунтованості притягнення Керівника до відповідальності, у тому числі про дострокове звільнення з посади, покладено на Вищий орган.

7.6. Суперечки між сторонами розв'язуються судом. За згодою обох сторін суперечки можуть передаватися до розв'язання їх третейським судом.

7.7.___________________________________________________________________________

(зазначити, при необхідності, інші умови)

8. Зміна і розірвання контракту

8.1. По закінченні року дії цього контракту його умови аналізуються з урахуванням практики діяльності Підприємства, і обгрунтоваігі пропозиції сторін враховуються шляхом внесення до контракту відповідних змін і доповнень.

У випадку значних змін умов господарювання у зв'язку з прийняттям законодавчих актів, указів, інших нормативних і подібних документів, у тому числі тих, що пов'язані з переходом до ринкової економіки, кожна сторона має право ставити перед іншою стороною питання про зміну (уточнення) цього контракту.

Взаємоприйнятні зміни оформлюються додатковою угодою до контракту. При незгоді з пропозицією про зміну контракту сторона дає письмову мотивовану відмову.

Суперечки про зміну контракту зацікавленою стороною у цих випадках можуть бути передані на розв'язання у порядку, передбаченому пунктом 7.5 цього контракту.

Якщо законодавством про працю та іншим законодавством будуть передбачені правила, що безпосередньо стосуються юридичного статусу керівника підприємства (організації), його прав і обов'язків, сторони розглядають питання про поширення їх дії на взаємовідносини за цим контрактом. При необхідності до нього вносяться зміни.

8.2. Зміни і доповнення до цього контракту приймаються підписанням сторонами додаткових угод. 8.3. Цей контракт припиняється:

1) після закінчення терміну дії контракту;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes