Контракт на управління підприємством, Детальна інформація

Контракт на управління підприємством
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 18.9
Скачувань: 1039
4.13. У випадку залишення Керівником посади з будь-яких підстав контракти, укладені Керівником з усіма працівниками Дирекції, припиняють свою дію через 2 місяці після залишення посади Керівником.

Трудові стосунки працівника Дирекції з Підприємством продовжуються, якщо новим Керівником у зазначений термін підтверджені умови попереднього контракту або укладено новий контракт із цим працівником.

4.14. Якщо контракт з працівником Дирекції розривається достроково у зв'язку зі звільненням Керівника з посади Вищим органом без пояснення причин (останній абзац пункту 8.4 цього контракту) або залишення посади Керівником з його ініціативи (останній абзац пункту 8.5 цього контракту) працівникові дирекції оплачується вихідна допомога в обсязі винагороди за ___________міс.

4.15. _______________________________________________

(зазначити, при необхідності, інші умови)

5. Умови праці і відпочинку керівника

5.1. Керівникові забезпечуються всі умови, що необхідні для продуктивної праці.

Керівник вільний у виборі й використанні в роботі оргтехніки (комп'ютерів, телефонів, телетайпів, телефаксів тощо) , транспортних засобів (включно персональної службової автомашини), а також інших технічних засобів.

5.2. Керівник самостійно визначає свій трудовий розпорядок (тривалість робочого дня, час початку і час закінчення роботи, дні відпочинку тощо). Правила внутрішнього трудового розпорядку, що приймаються трудовим колективом, на нього не поширюються.

5.3. Керівникові надається щорічна відпустка тривалістю у _______ календарних днів зі збереженням середньої грошової винагороди, яка визначається за останній господарський рік.

\x00B4

\x00B8

ae

\x260A\x0B00\x0246\x1200\x6864\x0101\x3100$

\x1100\x1C84\x1201\x6864\x0101\x1300\x8CA4\x3100$\x8460\x011C

\x1100\x1C84\x1201\x6864\x0101\x3100$\x8460\x011C\x1600стання відпустки (час початку і час закінчення, одночасно або частинами і т.ін.)

Для отримання першої відпустки за цим контрактом потрібен мінімальний період роботи на Підприємстві, що складає 6 міс включно роботу в організації, правонаступником якої є Підприємство.

5.4..______________________________________________

(зазначити, при необхідності, інші умови)

6. Оплата праці і соціально-побутове забезпечення керівника

6.1. За виконання обов'язків, що передбачені цим контрактом, Керівникові сплачується грошова винагорода, яка містить у собі:

щомісячні виплати у розмірі ______ крб.;

частину прибутку Підприємства у розмірі _____відсотків прибутку Підприємства, що лишається у розпорядженні Підприємства;

одночасні виплати за виконання окремих завдань, що обумовлені цим контрактом і додатковими угодами до нього.

6.2. При недосягненні разового рівня рентабельності щомісячні виплати Керівникові зменшуються на _____крб. за кожен відсоток рентабельності, але не більше ніж на _____крб.

За бажанням Керівника щомісячні виплати здійснюються двічі на місяць (з авансовим платежем).

6.3. При досягненні Підприємством рентабельності, вищої від базового рівна на ______ відсотків, частина прибутку, що сплачується Керівникові, збільшується на ______відсотків.

При подальшому підвищенні рентабельності на кожні ____ відсотків - на суму, що дорівнює ______ відсоткам прибутка за весь термін роботи Підприємства з відповідним рівнем рентабельності;

при___________________________________________________________________________

(зазначити підставу зниження обсягу винагороди)

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes