Контракт на управління підприємством, Детальна інформація

Контракт на управління підприємством
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 18.9
Скачувань: 1039
3.10. Керівник має право бути присутнім на всіх засіданнях Вищого органу.

3.11. Вищий орган не має права приймати ухвали, що не відповідають цьому контрактові.

3.12. Вищий орган погоджує з Керівником усі ухвали, що приймаються Вищим органом.

Незгода Керівника з проектом ухвали не перешкоджає її прийняттю. Однак, у цьому випадку Керівник не несе відповідальності за несприятливі наслідки для Підприємства, що настали в результаті виконання ухвал Вищого органу, з якими Керівник не погодився.

3.13. Вищий орган передає Керівникові належно оформлені тексти ухвал і інших документів, що приймаються Вищим органом.

3.14. Керівник має право брати участь у виконанні творчих і інших робіт (або здійснювати їх індивідуально), що не є предметом цього контракту. За такі роботи Керівникові сплачується винагорода на умовах і в обсязі, які звичайно застосовуються на Підприємстві, окремо від винагороди за виконання обов'язків за контрактом.

3.15. __________________________________________________________________________

(Зазначити, при необхідності, інші умови)

4. Формування і умови діяльності дирекції (апарату) підприємства

4.1. Визначені цим контрактом функції і обов'язки Керівник виконує особистими діями і силами Дирекції (апарату) Підприємства.

4.2. До складу дирекції Підприємства входять Керівник, його заступники, керівники і інші працівники загальнофунк-ційних і інших адміністративне- управлінських підрозділів і служб Підприємства (бухгалтерської, економічної, юридичної, фінансової, постачальної, договірної, кадрової тощо), а також інші працівники, що належать до адміністративно-управлінського персоналу.

4.3. Керівник визначає структуру Дирекції, її кількісний, кваліфікаційний і штатний склад.

4.4. Керівник призначає на Посаду (наймає) і звільняє з посад усіх працівників Дирекції, укладаючи з ними контракти або трудові договори на звичайних умовах.

4.5. У контрактах визначаються компетенція, функції, службові обов'язки, відповідальність, умови відпочинку, оплати працівника й інші умови його праці.

При визначенні умов контрактів з працівниками Дирекції Керівник не обмежений правилами внутрішнього трудового розпорядку Підприємства.

4.6. При необхідності Керівник затверджує службову інструкцію працівникові, з яким він уклав контракт.

4.7. Керівник може, якщо вважатиме доцільним, укладати контракт лише з керівником підрозділу (служби) Дирекції, надавши права укладання контрактів з фахівцями керівникові відповідного підрозділу.

4.8. Керівник має повну свободу у розв'язанні всіх питань організації діяльності Дирекції, оплати й стимулювання праці її працівників.

4.9. Керів'ник самостійно визначає обсяг коштів, що скеровуються на оплату і стимулювання праці працівників Дирекції, тобто фонду оплати праці Дирекції (1-й варіант);

для оплати й стимулювання праці працівників Дирекції щорічно виділяється фонд оплати праці в розмірі __________ відсотків від обсягу коштів, що скеровуються на оплату праці всіх працівників Підприємства, але не менше ________крб. Угодою сторін обсяг коштів, спрямованих на оплату праці працівників Дирекції, може бути збільшено або зменшено (2-й варіант).

Фонд оплати праці працівників Дирекції у зазначених розмірах утворюється при базовому рівні рентабельності.

При недосягненні базового рівня рентабельності фонд оплати праці працівників Дирекції зменшується на ____ відсотків за кожні _______ відсотки рентабельності, що перевищують базовий рівень.

4.10. Керівник на свій розсуд розв'язує питання про розподіл фонду оплати праці працівників Дирекції поміж підрозділів, служб, службових осіб і інших працівників Дирекції.

4.11. Кошти на оплату праці працівників Дирекції, що не витрачені цього року, скеровуються на оплату праці у наступні роки.

4.12. Керівник самостійно визначає обсяг коштів, що спрямовуються на забезпечення діяльності Дирекції з поточного управління Підприємством понад оплатою праці (1-й варіант);

для забезпечення діяльності Дирекції з поточного управління діяльностю Підприємства понад оплати праці Керівникові щорічно виділяється фонд в обсязі ______________________

______________________________________________________________________________

(зазначити розміри фонду у твердій сумі з розбиванням по роках або у відсотках

__________________________________________(2-й варіант). від прибутку, іншого

показника)

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes