Про затвердження Положення про використання повітряного простору України (29.03.2002), Детальна інформація

Про затвердження Положення про використання повітряного простору України (29.03.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 17
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 43.8
Скачувань: 810
F

\x00B2

F

H

t

v

\x00B2

\x00B4

a

a

P

R

¬

®

\x1C00 повітряній лінії, де здійснюються регулярні перевезення, виконуються тільки після погодження з визначеним для такого рейсу перевізником.

65. Заявки на виконання навчально-тренувальних та випробувальних польотів у визначених районах, авіаційних робіт, обльоту радіотехнічних засобів, польотів поза повітряними трасами за встановленими маршрутами подаються відповідним органам ОПР, Укравіатрансу, Украероцентру, а також органам управління Військ ППО (через органи ОПР) напередодні виконання польоту, але не пізніше ніж до 12 год. за UTC.

66. При плануванні польотів у повітряному просторі на пілотованих повітряних кулях, легких, надлегких повітряних суднах та повітряних суднах аматорської конструкції експлуатант подає Укравіатрансу заявку напередодні виконання польоту, але не пізніше 12 год. за UTC (через орган, який проводить реєстрацію відповідного повітряного судна).

67. Для проведення стрільб, пусків ракет, проведення вибухових робіт користувач повітряного простору подає Украероцентру та відповідному РДЦ до 15 березня та 15 жовтня поточного року розклад (графік, витяг з річного плану). Зміни у розкладі подаються не пізніше ніж за 10 робочих днів до введення їх у дію.

68. Заявки на разове проведення стрільб, пусків ракет, вибухових робіт у встановлених зонах поза розкладом подаються користувачем Украероцентру, РДЦ, органам управління Військ ППО не пізніше ніж до 12 год. за UTC напередодні такого проведення.

69. Заявки на проведення стрільб і пусків ракет з метою здійснення активного впливу на метеорологічні процеси подаються Украероцентру, відповідним РДЦ, органам управління Військ ППО не пізніше ніж за 2 год. до передбачуваного початку стрільб або пусків ракет.

70. Для проведення запусків (підйомів) непілотованих повітряних куль (куль-зондів), аеростатів з визначених постійних пунктів зондування користувач повітряного простору подає Украероцентру та відповідному РДЦ до 15 березня та 15 жовтня поточного року розклад (графік, витяг з річного плану). Зміни у розкладі подаються не пізніше ніж за 10 робочих днів до введення їх у дію.

71. Заявки на разове проведення запусків (підйомів) непілотованих повітряних куль (куль-зондів), аеростатів з визначених постійних пунктів зондування поза розкладом та з тимчасових пунктів зондування подаються користувачами повітряного простору Украероцентру, відповідним РДЦ, органам управління Військ ППО не пізніше ніж до 12 год. за UTC напередодні такого проведення.

72. Заявки на проведення демонстраційних польотів та авіаційних робіт над населеними пунктами користувачі повітряного простору подають Укравіатрансу не пізніше ніж за 5 робочих днів до початку польотів. Експлуатант подає Украероцентру та відповідному РДЦ також план польоту (ФПЛ) не пізніше ніж за 2 год. до вильоту.

73. Разові заявки на нерегулярну діяльність, пов'язану з проведенням військових навчань, повітряних парадів, запуском/посадкою космічних об'єктів, перевіркою бойової готовності авіаційних частин і чергових сил Військ ППО, подаються Украероцентру не пізніше ніж за 10 робочих днів до початку діяльності.

74. Дозвіл на виконання польотів видається:

1) Укравіатрансом:

внутрішніх та міжнародних регулярних польотів з посадкою (вильотом) в Україні (з України);

внутрішніх та міжнародних нерегулярних польотів з посадкою (вильотом) в Україні (з України);

польотів повітряних суден, що виконують рейси літери "А";

польотів державних та експериментальних повітряних суден з посадкою на аеродроми цивільної авіації;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes