Про Порядок проведення аналізу результатів функціонування спеціальних (вільних) економічних зон і територій із спеціальним режимом інвестиційної діяльності (28.02.2001), Детальна інформація

Про Порядок проведення аналізу результатів функціонування спеціальних (вільних) економічних зон і територій із спеціальним режимом інвестиційної діяльності (28.02.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 27
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 33.9
Скачувань: 605
0184 Про Порядок проведення аналізу результатів функціонування спеціальних (вільних) економічних зон і територій із спеціальним режимом інвестиційної діяльності (28.02.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 28 лютого 2001 р. N 184

Київ

Про Порядок проведення аналізу результатів функціонування

спеціальних (вільних) економічних зон і територій із

спеціальним режимом інвестиційної діяльності

( Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ

N 1737 ( 1737-2001-п ) від 27.12.2001 )

( У тексті постанови і Порядку слова "Міністерство економіки"

в усіх відмінках замінено словами "Міністерство економіки

та з питань європейської інтеграції" у відповідному відмінку

згідно з Постановою КМ N 1737 ( 1737-2001-п ) від 27.12.2001 )

З метою оцінки соціально-економічних наслідків функціонування спеціальних (вільних) економічних зон та територій із спеціальним режимом інвестиційної діяльності, узагальнення досвіду їх функціонування Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Порядок проведення аналізу результатів функціонування спеціальних (вільних) економічних зон і територій із спеціальним режимом інвестиційної діяльності, що додається.

Покласти на Міністерство економіки та з питань європейської інтеграції надання роз'яснень щодо цього Порядку.

2. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним державним адміністраціям:

у місячний термін подати до Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції основні параметри розвитку кожної спеціальної (вільної) економічної зони та території із спеціальним режимом інвестиційної діяльності і зазначені параметри, узагальнені за регіоном, на 2001-2004 роки (з розбивкою за роками);

до 10 березня 2001 р. подати до Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції, Міністерства фінансів, Державної податкової адміністрації та Державної митної служби основні параметри розвитку кожної спеціальної (вільної) економічної зони та території із спеціальним режимом інвестиційної діяльності на 2000 рік та зазначені параметри, узагальнені за регіоном, а також аналітичні матеріали щодо соціально-економічних результатів функціонування спеціальних (вільних) економічних зон і територій із спеціальним режимом інвестиційної діяльності у 2000 році.

3. Міністерству фінансів, Державній податковій адміністрації та Державній митній службі подати Міністерству економіки та з питань європейської інтеграції до 20 березня 2001 р. висновки про результати функціонування спеціальних (вільних) економічних зон і територій із спеціальним режимом інвестиційної діяльності.

Міністерству економіки та з питань європейської інтеграції з урахуванням зазначених висновків провести комплексний аналіз результатів функціонування кожної спеціальної (вільної) економічної зони та території із спеціальним режимом інвестиційної діяльності та до 15 квітня 2001 р. подати Кабінету Міністрів України узагальнені висновки щодо ефективності їх функціонування.

Прем'єр-міністр України В.ЮЩЕНКО

Інд. 27

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 28 лютого 2001 р. N 184

ПОРЯДОК

проведення аналізу результатів функціонування спеціальних

(вільних) економічних зон і територій із спеціальним

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes