Звіт про проходження педагогічної практики, Детальна інформація

Звіт про проходження педагогічної практики
Тип документу: Реферат
Сторінок: 17
Предмет: Педагогіка
Автор: фелікс
Розмір: 30.6
Скачувань: 8135
Новий матеріал викладався дуже жваво, викладач активізував діяльність учнів шляхом привернення їх уваги до обговорення зазначеної теми.

У цілому можна сказати, що викладач показав себе висококваліфікованим фахівцем. Янович О.А. уміє володіти класом, тримати увагу учнів, активізувати їх діяльність, викликати зацікавленість до матеріалу, який викладається. Стиль, манера спілкуватись, зовнішній вигляд – все казало про те, що викладач відмінно підготувався до заняття, а також про досвід проведення уроків.

У свою чергу учні теж показали себе з найкращої сторони. Вони були дисципліновані , відчувалася повага до вчителя і одне до одного .

На уроці і учні, і викладач отримали задоволення від спілкування. Крім того, школярі дізналися багато нового і корисного .

Урок 2

Урок проводився у тому ж класі тим же викладачем .

Другий урок проходив за тією ж схемою, що і попередній . Цього разу йшлося про населення світу. При підготовці до уроку викладач використовував ту ж саму літературу .

Тема була представлена у вигляді такого плану :

Чисельність населення

Трудові ресурси і зайнятість населення

Міграція населення

Як і попередній, урок проходив у вигляді лекції . Лекція була розпочата з невеликого вступу. Викладач Янович О.А. акцентувала увагу на важливості даної теми її актуальності .

Після відповідної мотивації, зацікавивши учнів, викладач розпочав лекцію. З метою кращого сприйняття матеріалу було запропоновано проглянути слайди історичних пам ‘яток різних країн світу, які супроводжувались цікавою розповіддю. У ході лекції, для наочності , також використовувались схеми і карти .

Це була ще одна можливість переконатись у тому, що викладач Янович О.А. прекрасно володіє аудиторією, може знайти спільну мову з учнями. Атмосфера в класі була живою, але дисциплінарної межі не переходила. Повага і рівні права - ось що характеризувало стиль спілкування . Викладач жодного разу не допустив зриву, урок від початку і до кінця пройшов на високому рівні .

Учні, в свою чергу, відповідали повагою на повагу. Вони були старанними, винахідливими . Намагались показати себе з найкращої сторони .

Коли хтось не зовсім правильно орієнтувався в матеріалі, однокласники допомагали йому вийти із скрутного становища .

Результатом уроку був не тільки добрий настрій і задоволення , а й нові знання , які викладач передав своїм учням, і стимул до продовження спілкування на такому ж високому рівні .

Копспект проведення 3-х уроків.

Структурно -логічна схема обраної теми.

ПДВ-це податок, який сплачується державі, відноситься до типу податків, який можна назвати непрямими загальними податками на споживання.



Ставки ПДВ



20% 0% звільнено



Інші податки ПДВ Акцизний збір Мито



Визначення акцизного збору



Види митних ставок:

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes