Контракт на організацію і ведення бухгалтерського обліку у товаристві, Детальна інформація

Контракт на організацію і ведення бухгалтерського обліку у товаристві
Тип документу: Реферат
Сторінок: 11
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 23.7
Скачувань: 976
(зазначити, при необхідності, види і умови страхування)

6.11. Головний бухгалтер користується всіма видами забезпечення по соціальному страхуванню (допомогами з тимчасової непрацездатності, допомогами з приводу народження дитини тощо).

6.12. ___________________________________________________________________________

(зазначити, при необхідності, інші умови)

7. Відповідальність сторін, розв'язання суперечок

7.1. У разі невиконання або неналежного виконання обов'язків по контракту сторони несуть відповідальність згідно з законодавством і цим контрактом.

7.2. Головний бухгалтер несе відповідальність за неналежне виконання цього контракту, якого припускається він сам і підлеглі йому працівники бухгалтерії. 7.3. Головний бухгалтер несе відповідальність у випадках:

а) неправильного ведення бухгалтерського обліку, наслідком чого є занедбання бухгалтерського обліку і перекручення у бухгалтерській звітності;

б) прийняття до виконання і оформлення документів по операціях, які суперечать установленому порядкові приймання, оприбуткування, зберігання і витрачання грошових коштів, товарно-матеріальних та інших цінностей;

в) несвоєчасного і неправильного вивіряння операцій по розрахунковому та інших рахунках у банках, розрахунків з дебіторами і кредиторами;

г) порушення порядку списання з бухгалтерських балансів нестач, дебіторської заборгованості і інших втрат;

д) несвоєчасне проведення у підрозділах Товариства, виділених на окремий баланс, перевірок і документальних ревізій;

е) складання невірогідної бухгалтерської звітності з вини бухгалтерії, несвоєчасного складання і подання на розгляд і підпис Генеральному директорові бухгалтерських звітів і балансів;

є) застосування нормативних документів, що втратили свою силу, рівним чином як і документів діючих, але не обов'язкових для Товариства, які несприятливо впливають на господарську діяльність Товариства;

ж) інших порушень законодавства і нормативних документів про бухгалтерський облік, а також умов цього контракту;

7.4. Головний бухгалтер не несе відповідальності за неналежне виконання контракту, що сталося внаслідок невиконання Генеральним директором своїх обов'язків за контрактом.

Головний бухгалтер не несе відповідальності за негативні наслідки для Товариства, спричинені виконанням необгрунтованих розпоряджень Генерального директора.

7.5. Головний бухгалтер несе нарівні з Генеральним директором відповідальність:

а) за порушення правил і положень, що регламентують фінансово-господарську діяльність:

б) за порушення термінів надання бухгалтерських звітів і балансів до відповідних органів.

7.6. Головний бухгалтер відшкодовує збитки, завдані ним Товариству у розмірах і у порядку, встановлених законодавством про працю.

7.7. Обов'язок по доведенню обгрунтованості притягнення Головного бухгалтера до відповідальності, у тому числі дострокового звільнення з посади, лежить на Генеральному директорові.

7.8. Суперечки між сторонами розв'язує суд. За згодою обох сторін суперечки можуть передаватися для розв'язання третейського суду.

7.9.____________________________________________________________________________

(зазначити, при необхідності, інші умови)

8. Зміна і розірвання контракту

8.1. Після закінчення року дії цього контракту його умови аналізуються з урахуванням практики діяльності Товариства і обгрунтовані пропозиції сторін враховуються внесенням до контракту відповідних змін і доповнень.

8.2. Зміни і доповнення до цього контракту приймаються підписанням сторонами додаткових угод. 8.3. Цей контракт припиняється:

1) після закінчення терміну дії контракту;

2) за угодою сторін;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes