Контракт на організацію і ведення бухгалтерського обліку у товаристві, Детальна інформація

Контракт на організацію і ведення бухгалтерського обліку у товаристві
Тип документу: Реферат
Сторінок: 11
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 23.7
Скачувань: 978
4.2. Головний бухгалтер у межах наявних у його розпорядженні коштів для оплати праці самостійно визначає структуру, кількісний, професійний і кваліфікаційний склад бухгалтерії.

4.3. Головний бухгалтер самостійно формує персональний склад бухгалтерії.

Головний бухгалтер має право на власний розсуд застосовувати такі форми наймання (залучення) працівників для виконання цього контракту:

— укладання традиційних трудових договорів з працівниками (включно тимчасових, на виконання одноразових робіт, на час виконання певних робіт), умови яких відображаються у розпорядженнях про прийняття на роботу;

укладання контрактів з керівниками підрозділів бухгалтерії (з наданням цим керівникам фінансових коштів і прав самим формувати свої колективи і визначати умови роботи його членів, включно оплату праці);

укладання контрактів з підрозділами (колективами, групам» працівників) у цілому (тобто колективних контрактів, підписаних кожним членом колективу); — укладання контрактів з окремими працівниками бухгалтерії; — укладання цивільно-правних підрядних контрактів

(договорів) з колективами або окремими особами;

укладання внутрішньогосподарських контрактів з колективами (підрозділами) або окремими працівниками Товариства (тобто договорів, що не є трудовими); — залучення (наймання) працівників у іншій, дозволеній законодавством формі.

4.4. Головний бухгалтер наділяється правом самостійно від імені Генерального директора (представленого ним Товариства) наймати працівників або залучати до роботи в іншій, передбаченій пунктом 4.3 цього контракту формі, а також припиняти стосунки з працівниками. Делегування права наймання працівників забезпечується наказом Генерального директора. Укладені Головним бухгалтером контракти (договори) породжують повноцінні відповідно трудові або цивільне- правні стосунки працівника з Товариством (1-й варіант);

укладання трудових договорів (контрактів) з працівниками бухгалтерії виконується Генеральним директором за поданням Головного бухгалтера. При цьому Генеральний директор не має права відмовляти в укладанні договорів крім випадків, коли він доведе, що прийняття працівника завдасть істотної моральної або матеріальної шкоди Товариству. Укладання цивільно-правних підрядних контрактів (договорів) виконується самостійно Головним бухгалтером від імені Товариства за

дорученням, що видається Генеральним директором (2-й варіант);

укладання контрактів (договорів), передбачених пунктом 4.3 цього контракту, виконується Генеральним директором за поданням Головного бухгалтера. При цьому Генеральний директор не має права відмовити в укладенні контрактів (договорів), крім випадків, коли він доведе, що укладання контракту завдасть істотної моральної або матеріальної шкоди Товариству (3-й варіант).

4.5. У контрактах визначаються компетенції, функції, обов'язки, предмет і результати робіт, відповідальність, умови праці, відпочинку і оплати працівника та інші умови його взаємовідносин з Головним бухгалтером і Товариством.

При визначенні умов контрактів і трудових договорів з працівниками, визначенні і забезпеченні умов їх праці і відпочинку Головний бухгалтер використовує законодавство про працю з урахуванням особливостей, передбачених контрактною системою організації і оплати праці у Товаристві.

У трудових договорах (контрактах), що укладаються з працівниками бухгалтерії, Головний бухгалтер:

зобов'язаний передбачати умови про припинення трудового договору (контракту) на підставі, зазначеній у пункті 4.7 цього контракту;

має право за погодженням з Генеральним директором передбачати умови про поліпшення житлових умов працівників, про надання їм інших соціально-культурних благ, здійснюваних за рахунок Товариства в цілому.

_______________________________________________________________________________

(зазначити перелік, зміст інших умов, які Головний бухгалтер зобов'язаний або має

_______________________________________________________________________________

передбачити у договорах і контрактах)

4.7. У разі залишення Головним бухгалтером посади з будь-яких причин трудові договори (контракти), укладені працівниками бухгалтерії, припиняють свою дію через 2 міс. після залишення посади Головним бухгалтером.

Трудові стосунки працівника з Товариством продовжуються, якщо новим Головним бухгалтером у зазначений термін підтверджені умови попереднього контракту або укладено новий контракт з цим працівником.

\x02C6

\x0160



\x1100\x8E84\x1200\x6864\x0101\x3100$\x8460\x008E

\x2431\x6000\x8E84\x6100\x0224

\x2431\x6000\x8E84\x6100\x0124

\x0F00\x8E84\x1200\x6864\x0101\x3100$\x845E\x008E

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes