Контракт на організацію і ведення бухгалтерського обліку у товаристві, Детальна інформація

Контракт на організацію і ведення бухгалтерського обліку у товаристві
Тип документу: Реферат
Сторінок: 11
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 23.7
Скачувань: 978
6.2. Оплата праці Головного бухгалтера виконується ___________________________________

_______________________________________________________________________________ (зазначити: 1) за рахунок; 2) не за рахунок) фонду оплати праці бухгалтерії.

6.3. Виплати за виконання обов'язків за цим контрактом з високою якістю виконуються щомісяця при умові повного і точного виконання Головним бухгалтером цього контракту у відповідному кварталі і відсутність на той самий період порушень, передбачених у пунктах 5.9, 7.3 і 7.5 контракту.

Зазначені виплати виконуються у розмірі 1/12 частини суми, що дорівнює відсоткам річного фонду опутати праці бухгалтерії, фактично визначеною з урахуванням якості роботи бухгалтерії і результатів діяльності Товариства в цілому.

До визначення фактичних даних, необхідних для визначення розміру зазначених виплат, вони виплачуються виходячи з розрахункових (очікуваних) даних у розмірі 75 відсотків розрахункової суми.

Після визначення фактичних даних за місяць, квартал і рік розміри виплат відповідно коригуються.

При збільшенні суми виплат вони розподіляються рівномірно по місяцях кварталу, року.

При зменшенні сум виплат відповідна різниця підлягає поверненню до каси Товариства, якщо Генеральним директором не буде прийняте рішення про повернення цієї різниці за рахунок майбутніх виплат Головному бухгалтерові.

Оцінка якості роботи Головного бухгалтера і належні йому у зв'язку з високою якістю виконання обов'язків виплати виконуються за рішенням Генерального директора.

6.4. Одноразова винагорода Головному бухгалтерові виплачується:

за забезпечення своєчасного виконання робіт з механізації та автоматизації бухгалтерського обліку у Товаристві - розміром у ________ крб.; за_______________________________________________________________________________

______________________________розміром у ____________________________________крб.; за_______________________________________________________________________________

______________________________розміром у ____________________________________крб.;

6.5. Головний бухгалтер має право до ______________________________________________

(зазначити суму у карбованцях або частку винагороди у відсотках)

отримуваних ним у Товаристві, щорічно скеровувати на утворення (збільшення) паю зборами учасників Товариства.

6.6. На прохання Головного бухгалтера Товариства надає йому грошові безвідсоткові позики розміром, що не перевищує ___крб. на рік з поверненням протягом терміну дії контракту.

6.7. Головному бухгалтерові надається щорічна відпустка тривалістю у ___________________ календарних днів із збереженням середньої грошової винагороди, що визначається за останній повний господарський рік.

Час і порядок використання відпустки (час початку і час закінчення, одноразово або частинами тощо) визначається погодженням між Головним бухгалтером і Генеральним директором.

6.8. Головний бухгалтер користується всіма видами соціально-культурних і інших благ і пільг, наданих Товариством або у зв'язку з роботою у ньому (санаторіями, будинками відпочинку, профілакторіями, садовими ділянками, забезпеченням дітей дошкільними установами, користування замовленнями тощо).

_______________________________________________________________________________

(зазначити, при необхідності, види, умови і порядок

_______________________________________________________________________________

надання соціально - культурних і інших благ і пільг)

6.9. Товариство сприяє Головному бухгалтерові у поліпшенні його житлових умов.

_______________________________________________________________________________

(зазначити, при необхідності, характер і термін поліпшення житлових умов - надання квартири,

_______________________________________________________________________________ дачі, сприяння у придбанні кооперативної, державної квартири, будівництві будинку, виділенні _________________________________________________________________________________ кредиту з цією метою)

6.10. Головний бухгалтер підлягає страхуванню. Види і умови страхування визначаються відповідно до прийнятого у Товаристві порядку.

_________________________________________________

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes