Контракт на організацію і ведення бухгалтерського обліку у товаристві, Детальна інформація

Контракт на організацію і ведення бухгалтерського обліку у товаристві
Тип документу: Реферат
Сторінок: 11
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 23.7
Скачувань: 976
виконання колективного договору (при умові його укладання) з боку дирекції Товариства у частині, що відноситься до відання Головного бухгалтера;

виконання інших функцій і обов'язків, що випливають із законодавства, інших нормативних документів, включно Кваліфікаційний довідник посад керівників, фахівців і службовців.

2.3. Головний бухгалтер зобов'язується забезпечити впровадження у Товаристві сучасних засобів механізації і автоматизації обліково-обчислювальних робіт, прогресивних форм і методів бухгалтерського обліку.

Головний бухгалтер при необхідному сприянні Генерального директора забезпечує автоматизацію бухгалтерського обліку у Товаристві в термін до ''__'' ___________ 199__ р. Програма, етапи і умови виконання робіт з автоматизації бухгалтерського обліку у Товаристві погоджуються між сторонами додатково. Головний бухгалтер до ''__'' ________ 199__ р. надає Генеральному директорові проекти документів, необхідних для здійснення робіт з автоматизації бухгалтерського обліку.

Головний бухгалтер зобов'язується забезпечити проведення таких робіт (заходів):

_______________________________________________________________________________

(зазначити роботи, заходи, мету, умови і терміни їх проведення і досягнення)

2.4. Головний бухгалтер відповідає за своєчасне забезпечення бухгалтерії нормативними документами і іншими інформаційними матеріалами.

При необхідності Головний бухгалтер користується послугами відповідних підрозділів і служб Товариства (бібліотеки, юридичної, економічної служб тощо) на умовах і у порядку, передбачених документами Товариства і контрактами, укладеними Генеральним директором і службовими особами.

2.5. Головний бухгалтер зобов'язується дотримувати сам і забезпечувати дотримання працівниками бухгалтерії конфіденційності:

відомостей про учасників Товариства і розміри їх вкладів у статутному фонді;

даних про обсяги виробництва і прибутку Товариства; даних про склад, розміри і розміщення основних і оборотних коштів Товариства;

відомостей про операції по розрахунковому і інших рахунках Товариства;

відомостей про майбутні платежі і надходження; даних про кредиторів і боржників Товариства і розміри заборгованості;

відомостей про розміри винагород, сплачуваних членам Правління, дирекції, іншим працівникам Товариства, а також особам, що не перебували у його штаті;

інших відомостей, що складають комерційну таємницю Товариства.

2.6. Головний бухгалтер допускає ревізійну комісію (ревізора) Товариства, інші контрольно-ревізійні органи і державну податкову інспекцію до перевірки документів і матеріалів, що відносяться до його відання, лише з дозволу Генерального директора.

Обсяг відомостей, документів і матеріалів, що пред'являються згаданим органам, визначається Головним бухгалтером за погодженням з Генеральним директором.

Довідки, документи Товариства і копії з них не можуть бути передані перевіряючим органам у володіння (тобто без повернення Товариству) або вилучені ними без дозволу Генерального директора, якщо інший порядок передання документів не буде встановлений Генеральним директором.

Підготовлені перевіряючими органами акти, звіти, довідки, інші документи, а також заперечення по них не можуть бути підписані Головним бухгалтером без консультацій з Генеральним директором.

Генеральний директор може встановити інший порядок надання інформації перевіряючим органам і взаємовідносин з ними у ході перевірок.

2.7. Генеральний директор не має права вимагати від Головного бухгалтера виконання обов'язків (робіт), не обумовлених цим контрактом і документами, обов'язковими для Товариства і Головного бухгалтера.

Додаткові обов'язки (понад передбачені контрактом) Головного бухгалтера можуть бути встановлені за згодою сторін.

Додаткові обов'язки і умови їх виконання, а також пов'язані з ними зміни умов цього контракту оформлюються додатковою угодою.

Головний бухгалтер згоден з умовами контракту між Генеральним директором і загальними зборами учасників Товариства, що стосуються Головного бухгалтера і бухгалтерії (зміст яких доведено до його відома Генеральним директором або загальними зборами відповідно до укладених з ними контрактів), а також зобов'язується виконувати обов'язки, що випливають з цих умов.

Головний бухгалтер зобов'язується дотримувати сам і забезпечити дотримання працівниками бухгалтерії конфіденційності зазначених вище умов контракту між Генеральним директором і загальними зборами. 2.9. Генеральний директор має право: установлювати положення, що уточнюють, деталізують функції і обов'язки Головного бухгалтера, передбачені законодавством і цим контрактом;

установлювати обов'язки Головного бухгалтера, які хоча й прямо не передбачені законодавством і цим контрактом, але випливають з них або відповідають загальній меті діяльності Головного бухгалтера по забезпеченню бухгалтерського обліку і контролю у Товаристві;

установлювати обов'язки Головного бухгалтера стосовно інших підрозділів, служб, службових осіб, працівників Товариства з метою забезпечення координації і погодженості між підрозділами, службами, службовими особами і працівниками.

Згадані обов'язки і положення можуть встановлюватися нормативними і іншими документами, затверджуваними (видаваними) Генеральним директором, а також передбачатися контрактами, укладеними ним з відповідними підрозділами, службами, службовими особами і працівниками.

При необхідності Генеральний директор може затвердити Положення про бухгалтерію.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes