Контракт на організацію і ведення бухгалтерського обліку у товаристві, Детальна інформація

Контракт на організацію і ведення бухгалтерського обліку у товаристві
Тип документу: Реферат
Сторінок: 11
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 23.7
Скачувань: 976
5.7. Розмір фонду оплати праці бухгалтерії коригується залежно від якості роботи бухгалтерії і результатів діяльності Товариства в цілому.

5.8. При недосягненні базового рівня рентабельності, встановленого угодою Генерального директора і Вищого органу, фонд оплати праці зменшується на ______ відсотків за кожен відсоток рентабельності, не добраний до базового рівня.

При перевищенні базового рівня рентабельності фонд оплати праці збільшується на ______ відсотків за кожен відсоток рентабельності, що перевищує базовий рівень.

5.9. При неналежному виконанні бухгалтерією своїх функцій і обов'язків фонд оплати праці її працівників (розрахований з урахуванням фактичного рівня рентабельності) підлягає зменшенню, але не більше ніж на ______відсотків.

Неналежним виконанням бухгалтерією своїх функцій і обов'язків вважається:

невиконання однієї або кількох функцій (обов'язків), передбачених цим контрактом;

порушення законодавства, інших обов'язкових для Товариства нормативних документів, що призвело, а також не призвело до негативних наслідків для Товариства;

неправильне ведення бухгалтерського обліку, що призвело до занедбання бухгалтерського обліку і перекручень у бухгалтерській звітності, а також інші випадки порушень, зазначені в пунктах 7.3 і 7.5 цього контракту.

_______________________________________________________________________________ (зазначити, при необхідності, інші випадки неналежного виконання функцій і обов'язків)

Оцінка якості роботи бухгалтерії і пов'язане з нею можливе зменшення фонду оплати праці виконується не рідше одного разу на квартал Генеральним директором на підставі результатів ревізій, контрольних перевірок, доповідей Головного бухгалтера і інших даних.

5.10. До оцінки якості роботи бухгалтерії частина фонду оплати праці, на яку його у цьому зв'язку може бути максимально зменшено, резервується.

5.11. Фонд оплати праці бухгалтерії знаходиться у повному розпорядженні Головного бухгалтера і вилученню не підлягає, крім випадків, коли це прямо передбачене цим контрактом.

5.12. Зменшення або збільшення у ході виконання контракту кількісного складу бухгалтерії не викликає відповідно зменшення або збільшення фонду оплати праці бухгалтерії.

5.13. Головний бухгалтер самостійно розв'язує всі питання про розподіл фонду оплати праці бухгалтерії між її підрозділами і працівниками відповідно до контрактів, укладених з ними.

5.14. Кошти фонду оплати праці працівників бухгалтерії, не витрачені минулого року, скеровуються на оплату праці у наступні роки.

5.15. Генеральний директор має право встановлювати порядок витрачання фонду оплати праці бухгалтерії з метою відвернути (зменшити) сплату Товариством податку, який регулює витрату коштів, скерованих на споживання.

Головний бухгалтер зобов'язаний витрачати фонд оплати праці бухгалтерії у такий спосіб, щоб відвернути сплату Товариством податку, що регулює витрачання коштів, скерованих на споживання. У іншому випадку згаданий податок сплачується за рахунок фонду оплати праці бухгалтерії.

5.16. Головний бухгалтер у межах наявних у його розпорядженні коштів безперешкодно застосовує будь-які передбачені або дозволені законодавством, документами Товариства можливості у сфері стимулювання праці, а також відпочинку.

5.17. Головний бухгалтер самостійно визначає розміри, умови оплати праці працівників бухгалтерії при укладанні з ними контрактів і договорів.

При визначенні розмірів службових окладів Головний бухгалтер не зв'язаний будь-якими встановленими схемами службових окладів.

При визначенні розмірів винагород Головний бухгалтер не зв'язаний будь-якими обмеженнями їх максимального розміру.

5.18. Головний бухгалтер здійснює оцінку якості роботи співробітників бухгалтерії.

5.19. Генеральний директор має право зі свого фонду на підставі особистої оцінки якості заохочувати грошовими винагородами будь-яких працівників бухгалтерії або виділяти кошти для заохочення працівників Головному бухгалтерові, який самостійно визначає розміри винагороди працівникам.

5.20..___________________________________________________________________________

(зазначити, при необхідності, інші умови)

6. Матеріальне і соціально-побутове забезпечення головного бухгалтера

6.1. За виконання обов'язків, передбачених цим контрактом, Головному бухгалтерові виплачується грошова винагорода, що містить у собі:

Щомісячні виплати розміром у ________ крб.;

виплати за високоякісне виконання обов'язків за цим контрактом;

одноразові виплати за виконання окремих завдань, зумовлених цим контрактом і додатковими угодами до нього.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes