Про вибори народних депутатів України (18.11.93), Детальна інформація

Про вибори народних депутатів України (18.11.93)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 14
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 35.5
Скачувань: 1540
декларації про доходи за попередній рік, складеної за формою, визначеною Міністерством фінансів України.

f

n

I

a

$

~

i

th

B*

h

j

l

Ae

t

a

O

Oe

O

O

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x53F7y\x1C00 яка подала вищеназвані документи, окружна виборча комісія видає довідку, в якій зазначаються дата і час прийняття документів.

4. Якщо подані документи не відповідають вимогам цього Закону, окружна виборча комісія не пізніш як на третій день після прийняття документів сповіщає про це осіб, які подали документи, з метою виправлення недоліків. Виправлені документи подаються до комісії не пізніш як за 40 днів до дня виборів.

5. Окружна виборча комісія не пізніш як за три дні після подачі документів приймає рішення про реєстрацію претендента як кандидата в депутати і видає йому відповідне посвідчення.

Протокол про реєстрацію кандидата в депутати надсилається в Центральну виборчу комісію.

6. Окружна виборча комісія не пізніш як на п'ятий день після реєстрації кандидата в депутати (а за його зверненням - після відкриття рахунку власного виборчого фонду) оголошує по радіо і друкує в пресі повідомлення про реєстрацію кандидата в депутати по даному виборчому округу, а також про відкриття рахунку (з реквізитами) власного виборчого фонду кандидата і дає роз'яснення щодо права громадян та юридичних осіб вносити пожертвування до цього фонду.

Прізвища зареєстрованих кандидатів у депутати нумеруються в окружній виборчій комісії відповідно до черговості надходження документів, що відповідають вимогам цього Закону, і публікуються у пресі не пізніш як на п'ятий день після закінчення реєстрації всіх кандидатів.

7. Одна і та ж особа не може бути зареєстрованою більш як в одному виборчому окрузі.

Стаття 26. Зняття кандидатом у депутати своєї

кандидатури

1. Кандидат може у будь-який час до дня виборів зняти свою кандидатуру у виборчому окрузі, звернувшись для цього з письмовою заявою до окружної виборчої комісії. У цих випадках кандидатура вилучається із списку кандидатів окружною виборчою комісією і кандидат вибуває з балотування на виборах.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes